Wed. Feb 5th, 2025

از نشست خبری صبحگاهی ما تا خبرنامه هفتگی Good News، بهترین‌های هفته را مستقیماً در صندوق ورودی خود دریافت کنید.

اهرم جهانی

در سال 2023، جوکو ویدودو، رئیس جمهور وقت اندونزی، از پیوستن به بریکس امتناع کرد و گفت که دولت همچنان در حال بررسی گزینه های خود است و نمی خواهد “در آن عجله کند”. اما پرابوو سوبیانتو، که سال گذشته جانشین او شد، “چنین نگرانی‌ای ندارد”.

این اقدام اتحاد بین المللی را تقویت می کند که به عنوان همتای آن دیده می شود. به گروه G7، و همچنین آخرین فصل در تلاش اندونزی برای تبدیل شدن به یک بازیگر تأثیرگذارتر در جهان است. مرحله.

کاوش بیشتر
اندونزی
معدن
تغییر آب و هوا
انتشارات

«به‌عنوان یک قدرت میانی» عضویت در بریکس به اندونزی «اهرم فشاری در عرصه جهانی» می‌دهد. “تئوکو رضاسیاه، کارشناس روابط بین‌الملل از دانشگاه پاجاجران در جاوه غربی، گفت. الکساندر ریموند آرفیانتو، کارشناس ارشد دانشکده مطالعات بین‌الملل اس. راجاراتنام در سنگاپور، گفت و با توجه به “سوء گرایش ایالات متحده به سوی یکجانبه‌گرایی” تحت دولت ترامپ، این اقدام “اعتبارنامه‌های چندجانبه” اندونزی را تقویت خواهد کرد.

>

جاه طلبی های بزرگ

دو تحول دیگر می تواند کمک قابل توجهی به اقتصاد کشور و جایگاه جهانی کند. در سال های آینده به گفته اکونومیست، اندونزی اکنون نزدیک به نیمی از نیکل تصفیه شده جهان و دو سوم نیکل استخراج شده خود را تولید می کند. همانطور که سهم بازار آن افزایش یافته است، “عظمت جاه طلبی های سیاستمدارانش نیز افزایش یافته است” و آنها قصد دارند یک زنجیره کامل تامین وسایل نقلیه الکتریکی بسازند، چیزی که تنها چین تاکنون موفق شده است.

منبع

By حمید طاهر

درباره نویسنده: طاهر حمید، کارشناس تحلیل سیاسی از عراق، با بیش از 20 سال تجربه در تحلیل رسانه ها و اخبار است. او کار روزنامه نگاری خود را در روزنامه عراقی الصباح آغاز کرد و سپس به همکاری با رسانه های بزرگ عربی پرداخت تا بینش عمیقی در مورد وضعیت سیاسی خاورمیانه ارائه دهد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *