فروشگاههای Walmart اخیراً بیش از 12000 کارتن آب مرغ را به دلیل نگرانی از به خطر انداختن بستهبندی محصول فراخوان کردند.
دلیل این فراخوان “احتمال خرابی بسته بندی است که می تواند استریل بودن محصول را به خطر بیندازد و منجر به فساد شود.”
در عوض، باقی مانده آب مرغ را می توان منجمد کرد و به مدت دو تا سه ماه در فریزر نگهداری کرد.
هر مورد شامل شش محصول است، یعنی 12138 کارتن آبگوشت فراخوان شد.
بعد از باز شدن این اقلام، با توجه به وب سایت وزارت کشاورزی ایالات متحده، هر گونه آبگوشت باقیمانده باید حدود سه تا چهار روز در یخچال نگهداری شود.
محصول فراخوانشده، برند Great Value آب مرغ است که در ظروف 48 اونسی به فروش میرسید.
فراخوان در 11 دسامبر آغاز شد، اما این اطلاعیه در 8 ژانویه در وب سایت FDA منتشر شد.
محصولات فراخوان شده دارای تاریخ «بهترین استفاده تا» ۲۵ مارس ۲۰۲۶ بودند.
در مجموع 2023 مورد در فراخوان گنجانده شد.
طبق اعلام FDA، کارتن های فراخوان شده به فروشگاه های آلاباما و آرکانزاس ارسال شدند، اما والمارت در بیانیه ای به فاکس نیوز دیجیتال در روز جمعه گفت که در مجموع 242 فروشگاه در 9 ایالت تحت تاثیر قرار گرفته اند.
سخنگوی Walmart در بیانیه ای گفت: “سلامت و ایمنی مشتریان ما همیشه در اولویت قرار دارد.” “به محض اینکه از این موضوع مطلع شدیم، برای حذف همه محصولات آسیب دیده از فروشگاه های منتخب و آسیب دیده اقدام کردیم. ما به همکاری با تامین کننده برای بررسی ادامه می دهیم.”