Site icon Afghanistan , Afghanistan News, Afghanistan news, Afghanistannews,اخبار افغانستان , د افغانستان خبرونه

بیل بلیچیک پس از اخراج جایگزینش پس از 1 فصل، روی UNC تمرکز کرد و نگران Patriots نبود.

رابرت کرافت، مالک پاتریوت، رابرت کرافت، پس از اخراج جرود مایو، سرزنش می‌شود: «کل موقعیت بر سر من است»

اما کرافت روز دوشنبه هنگام خطاب به خبرنگاران در مورد مایو این تقصیر را بر عهده گرفت و گفت که “کل وضعیت به عهده من است” در رابطه با تصمیم او برای رها کردن مایو تنها پس از یک فصل. 

“من برای جرود احساس وحشتناکی می کنم، زیرا او را در موقعیتی غیرقابل دفاع قرار دادم.” “من می دانم که او به عنوان سرمربی همه ابزارها برای موفقیت در این لیگ را دارد. او فقط قبل از شروع به کار به زمان بیشتری نیاز داشت.” و اکنون باید بیرون بروم و مربی ای پیدا کنم که بتواند ما را به پلی آف و امیدوارم به مسابقات قهرمانی بازگرداند.”

اما اتفاقی که با تیمی که با آن شش سوپر بول برد را می‌گذرد، کمترین نگرانی او در حال حاضر است. 

در طول حضور هفتگی‌اش در «نمایش پت مک‌آفی»، بلیچیک، که در یک سفر استخدامی برای کنسرت جدیدش به‌عنوان سرمربی فوتبال پاشنه‌های تار کارولینای شمالی با کت و شلوار و کراوات بود، گفت که میهن پرستان هرگز به او حلقه ندادند. همانطور که آنها تصمیم گرفتند مایو را بعد از 4-13 در سال جاری اخراج کنند.

“وضعیت میهن پرستان، صادقانه بگویم، من اظهار نظر زیادی در مورد آن ندارم.” “رابرت کرافت، جاناتان کرافت، رابین گلاسر، آنها تصمیم گیرندگان آنجا هستند.” .

“من واقعاً از بیرون که به داخل نگاه می کنم نمی دانم. آنها با من تماس نگرفته اند و سؤال نکرده اند، بنابراین من نمی دانم.”

منبع

Exit mobile version