Thu. Jan 23rd, 2025

ESPN سرود ملی، شعارهای «ایالات متحده آمریکا» یا سکوت لحظه‌ای برای قربانیان نیواورلئان را نشان نداد. در طول Sugar Bowl.

همه ما می دانیم که این یک دروغ آشکار است، ESPN کنترل کامل شبکه آنها و آنچه را که آنها پخش می کنند دارد، دروغ در اینجا بسیار بد است.

«با این حال، یک منبع آگاه از وضعیت به The Post گفت که عوامل متعددی در پخش نشدن سرود ملی و لحظه سکوت نقش داشته است، به ویژه، ناهنجار بودن انتقال این نشریه گزارش می‌دهد که از یک استراحت تجاری است.

قبل از مرحله یک چهارم نهایی پلی‌آف فوتبال کالج (Sugar Bowl) بین نوتردام و جورجیا، یک لحظه سکوت برای 15 نفر کشته و چندین زخمی در نیو برگزار شد. حمله تروریستی روز سال در نیواورلئان. پس از آن، پس از سرود ملی، طرفداران مبارزه با ایرلند و بولداگ در یک شعار “U-S-A” متحد شدند.

ESPN «زمان» کافی برای انجام نمایش‌های BLM در NBA پیدا کرد.https://t.co/ NqdFbKUE8D

منبع

By جبار عطار

درباره نویسنده: عطار جبار، کارشناس تحلیل سیاسی از عراق، با بیش از 20 سال تجربه در تحلیل رسانه ها و اخبار است. او کار روزنامه نگاری خود را در روزنامه عراقی الصباح آغاز کرد و سپس به همکاری با رسانه های بزرگ عربی پرداخت تا بینش عمیقی در مورد وضعیت سیاسی خاورمیانه ارائه دهد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *