Site icon Afghanistan , Afghanistan News, Afghanistan news, Afghanistannews,اخبار افغانستان , د افغانستان خبرونه

اسامو سوزوکی که برای بیش از چهار دهه رهبری خودروسازی را بر عهده داشت، در 94 سالگی درگذشت

(FILES) Osamu Suzuki, chairman of Japan's auto maker Suzuki, speaks at a press conference in Tokyo on March 9, 2016. Osamu Suzuki died at the age of 94 on December 25, 2024. (Photo by TORU YAMANAKA / AFP) (Photo by TORU YAMANAKA/AFP via Getty Images) FILES-JAPAN-AUTOMOBILE-SUZUKI

او در روز کریسمس بر اثر ابتلا به لنفوم درگذشت، شرکتی که او در زمان مدیریت یا مدیر اجرایی خود، جاه طلبانه از بازار اولیه خودروهای کوچک خود خارج کرد.

خودروهای 660 سی سی ارزان قیمت و جعبه ای مخصوص ژاپن از معافیت های مالیاتی سخاوتمندانه بهره مند شدند، اما مستلزم کاهش شدید هزینه ها بودند که ثابت شد بخش مهمی از DNA خودروساز است.

با این وجود، صرفه جویی سوزوکی افسانه ای بود: او دستور می داد سقف کارخانه ها را پایین بیاورند تا در تهویه هوا صرفه جویی شود و حتی در سنین بالا با هواپیماها در کلاس اقتصادی پرواز کند.

«برای همیشه» یا «تا روزی که بمیرم»، پاسخ‌های طنزآمیزی بود که با آن پرسش‌هایی درباره مدت زمان ماندن در شرکت، که در دهه‌های 70 و 80 زندگی‌اش حفظ می‌کرد، پاسخ داد.

سوزوکی که اوسامو ماتسودا به دنیا آمد، نام خانوادگی همسرش را از طریق فرزندخواندگی در یک رویه رایج در میان خانواده‌های ژاپنی که وارث مرد ندارند، گرفت.

بانکدار سابق به شرکتی پیوست که توسط پدربزرگش در سال 1958 تأسیس شده بود و دو دهه بعد در رتبه های بالاتری کار کرد تا رئیس جمهور شود.

در دهه 1970، با متقاعد کردن تویوتا موتور برای تامین موتورهایی که مطابق با قوانین آلایندگی جدید بودند، شرکت را از پرتگاه سقوط نجات داد، اما سوزوکی موتور هنوز نتوانسته بود آنها را توسعه دهد.

موفقیت بیشتری با عرضه خودروی کوچک آلتو در سال 1979 دنبال شد، که به موفقیت بزرگی تبدیل شد و قدرت چانه زنی این خودروساز را هنگامی که در سال 1981 با جنرال موتورز پیوند خورد، افزایش داد.

INDIA

سوزوکی پس از آن تصمیم بزرگ و پرخطری گرفت تا یک سال از درآمد شرکت را برای ساخت یک خودروساز ملی برای هند سرمایه گذاری کند.

علاقه شخصی او به خاطر میل شدید “برای شماره یک در جایی در جهان” بود، او بعداً به یاد می آورد.

در آن زمان، هند با فروش سالانه کمتر از 40000 خودرو، عمدتاً بریتانیایی ها، یک صنعت خودروسازی بود.

دولت به تازگی ماروتی را ملی کرده بود، که در سال 1971 به عنوان پروژه حیوان خانگی سانجی گاندی، پسر نخست وزیر وقت ایندیرا گاندی، برای تولید یک خودروی مقرون به صرفه و «ماشین مردمی» ساخت هند راه اندازی شد.

منبع

Exit mobile version