Mon. Jan 13th, 2025

تحت فشار مشتریان و سرمایه گذاران، بسیاری از شرکت های آمریکایی متعهد شده اند که به طور داوطلبانه تأثیر خود را بر آب و هوا کاهش دهند. اما این همیشه به این معنی نیست که آنها انتشار گازهای گلخانه ای خود را کاهش می دهند.

تعداد زیادی از شرکت‌ها در عوض از طریق پروژه‌هایی که جبران کربن ایجاد می‌کنند، به دیگران پول می‌دهند تا انتشار کربن را از طرف خود کاهش دهند.

دلایلی برای شک و تردید در مورد این عمل وجود دارد. مهمترین آنها این است که پروژه های توسعه یافته برای جبران کربن دارای سابقه تصاحب زمین در کشورهای فقیرتر، جابجایی کشاورزان کوچک مقیاس و تهدید معیشت در این فرآیند هستند. بررسی کیفیت برخی از جبران‌های داوطلبانه تجارت جهانی نیز چالش برانگیز است. برای مثال، بررسی‌های پروژه‌های جبران‌ساز جنگلی نشان داده است که بسیاری از آنها آنطور که ادعا می‌کنند در جداسازی کربن مؤثر نیستند.

ما فکر می‌کنیم راه‌حل بهتری وجود دارد: شرکت‌ها می‌توانند مقداری از پول کم‌کربن خود را صرف پروژه‌های سازگار با آب و هوا کنند که نه تنها انتشار گازهای گلخانه‌ای را کاهش می‌دهند، بلکه زندگی مردم را در جوامع ایالات متحده که این شرکت‌ها در آن فعالیت می‌کنند، بهبود می‌بخشد.

تیم ما در آزمایشگاه آب و هوا، سلامت و برابری انرژی در دانشگاه واندربیلت امکان پرداخت دلارهای افست شرکتی برای بهبود بهره وری انرژی در مسکن کم درآمد را بررسی کرده است، که با یک مطالعه آزمایشی در زادگاه ما نشویل شروع شده است. ارتقای بهره وری می تواند در مصرف انرژی و هزینه صرفه جویی کند و انتشار کربن را کاهش دهد. در عین حال، برخی از خطرات سلامتی بسیاری را که با زندگی در خانه‌ای که گرمایش و خنک‌کردن مناسب آن سخت است، ایجاد یا افزایش می‌دهند، کاهش می‌دهند.

چنین ارتقاء می تواند با فروش جبران کربن در بخش “کربن اجتماعی” بازار کربن داوطلبانه تامین مالی شود. ترکیبی از مزایای اقتصادی، بهداشتی و اقلیمی ارتقای انرژی با درآمد کم می تواند این پروژه ها را برای شرکت هایی که به دنبال انجام تعهدات اقلیمی خود و جلب توجه مثبت در جامعه محلی هستند جذاب کند.

با بیش از 100000 مشترککه برای اطلاعات روزانه به Phys.org متکی هستند، جدیدترین علم، فناوری و فضا را کشف کنید.
برای خبرنامه رایگان ما ثبت‌نام کنید و از پیشرفت‌ها مطلع شوید،
نوآوری ها و تحقیقاتی که مهم هستند—روزانه یا هفتگی.

مشترک شوید

بهره وری انرژی از بسیاری جهات جواب می دهد

به طور متوسط، خانوارهای کم درآمد در ایالات متحده 6 تا 10 درصد از درآمد خود را صرف هزینه های انرژی می کنند. اغلب، این اجاره‌کنندگان و مالکان خانه‌ها برای حفظ خانه‌های قدیمی و عایق‌بندی ضعیف در دمای سالم تلاش می‌کنند.

برای برخی افراد، هزینه گرم کردن خانه می‌تواند آنقدر زیاد شود که به انتخاب «گرم کن یا بخور» تبدیل می‌شود، که می‌تواند برای سلامت جسمی و روانی آسیب ببیند.

در نشویل، ما به اجرای چهار نوع کلیدی ارتقای بهره وری انرژی در مسکن های کم درآمد نگاه کردیم. آنها با هم می توانند مصرف انرژی و انتشار کربن مرتبط با انرژی را کاهش دهند و در عین حال اعتبارات جبرانی در بازار داوطلبانه کربن کسب کنند.

ما محاسبه کردیم که ترکیبی از ارتقاء پنجره ها، یخچال و سیستم گرمایش و سرمایش و همچنین عایق بندی اتاق زیر شیروانی در یک واحد اجاره ای دو خوابه نشویل می تواند انتشار کربن آن از مصرف انرژی خانگی را به میزان 592 تن در طول عمر 25 ساله کاهش دهد. ارتقاها.

اگر کاهش کربن ناشی از ارتقاء به خانه نشویل به عنوان جبران کربن بسته بندی شده و در بازار کربن داوطلبانه به قیمت 30 تا 45 دلار آمریکا به ازای هر تن فروخته شود، پول به دست آمده می تواند هزینه های مواد قابل توجهی را برای ارتقای بهره وری انرژی پوشش دهد.

این قیمت‌گذاری با قیمت‌هایی که توسط دیگر جبران‌های کربنی با مزایای اجتماعی قابل توجه و معنی‌دار اعمال می‌شوند، سازگار است. همچنین کاملاً ممکن است که مزایای سلامت جامعه برای برخی از خریداران شرکتی جذاب تر از کاهش کربن باشد. معاملات جبرانی را می‌توان توسط سازمان‌های غیرانتفاعی، شرکت‌های اجتماعی یا دولت‌های محلی تسهیل کرد.

منبع

By حمید طاهر

درباره نویسنده: طاهر حمید، کارشناس تحلیل سیاسی از عراق، با بیش از 20 سال تجربه در تحلیل رسانه ها و اخبار است. او کار روزنامه نگاری خود را در روزنامه عراقی الصباح آغاز کرد و سپس به همکاری با رسانه های بزرگ عربی پرداخت تا بینش عمیقی در مورد وضعیت سیاسی خاورمیانه ارائه دهد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *