Wed. Feb 5th, 2025

شرکت های چینی نیز تسلط بر تولید جهانی خورشیدی بر اساس گزارش آژانس بین‌المللی انرژی، سهم این کشور در تمام مراحل تولید پنل‌های خورشیدی بیش از 80 درصد است و همچنین ده تامین‌کننده برتر تجهیزات تولید PV خورشیدی در جهان را در خود جای داده است. مشکلات در سال‌های اخیر، از جمله افزایش بدهی، بحران جاری املاک و مستغلات و خسارات اقتصادی عظیمی که در طول آن متحمل شده است. قرنطینه های سختگیرانه COVID-19 رویترز گزارش داد، شی جین پینگ، رئیس جمهور چین در دسامبر گفت که کشورش در سال 2025 سیاست های اقتصادی پیشگیرانه تری را اعمال خواهد کرد.

(عکس از NOEL CELIS/AFP از طریق گتی ایماژ)

چین در حال حاضر بزرگترین صادرکننده خودرو در جهان است و تقریباً یک سوم کل خودروهای تولید شده در سال 2023 را به خود اختصاص داده است. به گزارش ویژوال کاپیتالیست. چین تا حد زیادی بر بازار خودروهای الکتریکی (EV) تسلط داشته است، به طوری که این کشور 70 درصد از فروش جهانی خودروهای برقی و هیبریدی را در 11 ماهه اول سال 2024 به خود اختصاص داده است. طبق گفته شرکت تحقیقاتی Rho Motion، این فروش ها – 9.7 میلیون نفر – از چین منشا گرفته است.

تحلیل جدید گروه مشاوره بوستون نشان می‌دهد که تجارت چین با جنوب جهانی، که به طور گسترده شامل کشورهایی از جمله کوبا و کلمبیا می‌شود، تا سال 2033 1.25 تریلیون دلار افزایش خواهد یافت.

تمام محتوای ایجاد شده توسط Daily Caller News Foundation، یک سرویس خبری مستقل و غیرحزبی، بدون هیچ هزینه ای برای هر قانونی در دسترس است. ناشر خبری که می تواند مخاطبان زیادی را فراهم کند. همه مقاله‌های بازنشر شده باید شامل نشان‌واره ما، خط جانبی گزارشگر ما و وابستگی آنها به DCNF باشد. برای هرگونه سؤال در مورد دستورالعمل‌های ما یا همکاری با ما، لطفاً با [email protected] تماس بگیرید.

تنش های تجاری بین ایالات متحده و ایالات متحده. چین پیش از بازگشت قریب الوقوع ترامپ به چین تشدید شده است دفتر بیضی شکل. ایالات متحده محدودیت‌های صادراتی جدیدی را در ماه دسامبر با هدف محدود کردن توانایی چین برای تولید نیمه‌رساناهای گره پیشرفته اعمال کرد، اقدامی که پکن به سرعت با ممنوعیت صادرات برخی فلزات و مواد معدنی کمیاب به ایالات متحده مقابله کرد.

منبع

By حمید طاهر

درباره نویسنده: طاهر حمید، کارشناس تحلیل سیاسی از عراق، با بیش از 20 سال تجربه در تحلیل رسانه ها و اخبار است. او کار روزنامه نگاری خود را در روزنامه عراقی الصباح آغاز کرد و سپس به همکاری با رسانه های بزرگ عربی پرداخت تا بینش عمیقی در مورد وضعیت سیاسی خاورمیانه ارائه دهد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *